genieten van ontspannende live muziek op ons terras.

Op zondag 11 augustus vanaf 16.00 uur nodigt Café Het Oude Huis je uit voor ‘Relax het is zondag’. Laat de stress van de week achter je en kom genieten van de ontspannende live muziek van John Denies. Zijn jazzy vibes en akoestische optredens maken jouw zondagmiddag perfect.


John Denies is een ervaren singer/songwriter die optredens verzorgt zowel in binnen- als buitenland, met een repertoire van ongeveer 500 nummers. Naast het uitvoeren van bekende nummers, schrijft hij ook veel eigen muziek en is hij zeer actief als singer/songwriter

Royal sundays in apeldoorn

Als onderdeel van de Royal Sundays in Apeldoorn, biedt Café Het Oude Huis een extra vleugje luxe aan je zondagmiddag. Geniet royaal met onze speciale arrangementen, inclusief heerlijke hapjes en drankjes, perfect gecombineerd met de live muziek van John Denies.

Kom en ontdek het zelf

Maak van zondag 11 augustus vanaf 16.00 uur een ontspannen en onvergetelijke dag bij Café Het Oude Huis. Ontdek de perfecte mix van relaxte muziek, heerlijke drankjes en een gezellige sfeer. Zien we je deze zondag? Relax, het is zondag met John Denies bij Café Het Oude Huis!

Datum: Zondag 11 augustus

Tijd: Vanaf 16.00 uur

Locatie: Café Het Oude Huis, Deventerstraat 8, Apeldoorn

Toegang: Gratis

Live muziek John Denies