Traditioneel Eieren Gooien bij Café Het Oude Huis

Op 1 april 2024 komt Café Het Oude Huis tot leven met gelach, spanning en een flinke dosis competitie, want het is weer tijd voor het jaarlijkse eieren GOOIEN! Als een ware Apeldoornse paastraditie, belooft dit weer een onvergetelijke middag te worden met live commentaar, muziek en heerlijke drankjes.

Gooien of kijken?

Het Eieren Gooien gaat om 14:00 uur van start, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om je gooikunsten te tonen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om gewoon te komen kijken en te genieten van alle eierwerpers. Maar wees gewaarschuwd, ongeschonden kleding is niet gegarandeerd! 😉

Hoe werkt het?

Eieren Gooien – én vangen.. klinkt simpel toch? Je speelt dit spel in een team van twee personen. Je teamgenoot gooit vanaf de aangegeven afstand een ei, vang je het ei zonder dat deze breekt, mag je dit nogmaals doen vanaf de volgende lijn. Wie weet word jij bekroond als ware eiergooi kampioen.

Deelnemen aan het spel?

Wil je deelnemen aan deze mooie paas-competitie? Aarzel dan niet en schrijf je in! Teams kunnen zich vanaf zaterdag 24 februari aanmelden aan de bar bij Café Het Oude Huis. Het inschrijfgeld bedraagt € 10 ,-euro per team. Dit is inclusief eieren. De eieren die wij gebruiken zijn afgekeurd voor consumptie.

Kom met vrienden of familie voor een middag vol gezelligheid. We’re eggcited, tot dan!

VOL=VOL!

Het Team van Café Het Oude Huis

Datum: 1 april 2024 (tweede paasdag)

Tijd: Vanaf 14.00 uur

Locatie: Café Het Oude Huis, Deventerstraat 8, Apeldoorn

Eieren Gooien Café Het Oude Huis
Eieren Gooien Café Het Oude Huis
Eieren Gooien Café Het Oude Huis
Eieren Gooien Café Het Oude Huis